Oud lood prijs

Heeft u een hele hoop oud lood in uw schuur of pand liggen? Wat zonde, want daar kunt u best nog wat aan verdienen! Voor de beste oud lood prijs bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! Onze prijzen voor elk soort metaalafval wat wordt langsgebracht zijn eerlijk en actueel, dus waar wacht u nog op? Kom snel langs!

Het recycling proces van uw oude lood

Afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koersen wordt de oud lood prijs bepaald. Kijk hier voor de actuele prijzen die wij u vandaag bieden voor uw oude lood. Deze prijs is per kg: de totale prijs dat uw oude lood waard is, hangt dus af van het gewicht van de partij. Heeft u een grote partij lood? Ook dan kunt u bij ons terecht voor lood inleveren, want deze partij komen we gratis bij u ophalen! Het lood wordt gewogen en meteen (contant) aan u uitbetaalt. Zo snel en makkelijk kan het zijn!

Na het inleveren van uw lood gaat het recyclingproces van start. Het ingeleverde lood wordt gesorteerd om problemen bij het smelten te voorkomen. Is het metaal klaar voor de smelterij? Dan wordt daar het oude lood omgesmolten, zodat er weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden. Zo draagt u een steentje bij aan duurzaamheid en krijgt u er ook nog eens een goede oud lood prijs voor.

Meer informatie over oud lood prijs bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Heeft u dus nog wat lood liggen? Wij en onze partner smelterijen zijn er erg blij mee! Bekijk snel onze oud lood prijs en kom bij ons langs. Heeft u een grotere partij of bent u een zakelijke klant? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35. Zien wij u snel?

Oud lood prijs

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)