Oud metaal Klaaswaal

Wilt u graag oud metaal Klaaswaal inleveren tegen de beste prijs? Dan bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman aan het juiste adres! Metaalrecycling C. Kooijman is dè specialist in verwerking van metaalafval en oud ijzer. Denk hierbij aan koper, brons, lood, kabel PVC, aluminium, zink en nog veel meer.

Prijs oud metaal

De prijs waar oude metalen tegen verkocht kunnen worden kan elke dag stijgen of dalen. Dit komt omdat de prijs afhankelijk is van vraag en aanbod. Wij houden elke dag de London Metal Exchange koers (LME) bij en proberen u dan ook de beste prijs te geven voor uw oud ijzer & metalen. Onze prijzen zijn altijd up-to-date en deze kunt u hier bekijken. De getoonde prijzen zijn altijd onder voorbehoud.

Ophalen van uw metaalafval

Wij kunnen uw metaalafval voor u ophalen. Vaak gebeurt dit wanneer er gesproken wordt van grote hoeveelheden. Wanneer wij grote hoeveelheden ophalen doen we dit namelijk gratis! Als u vaak met veel oud metaal Klaaswaal zit kunnen wij ook een container voor u plaatsen

Container plaatsen

Op verzoek kunnen wij ook containers op elke locatie in Zuid-Holland  plaatsen. Zo kunt u eerst een grote hoeveelheid oud metaal Klaaswaal sparen. Deze containers worden dan gehaal gratis geplaatst en op verzoek van de klant omgeruild of ingenomen. Wilt u een container geplaats hebben? Neem dan contact met ons op of u kunt via de contactpagina een bericht sturen en wij zullen dan z.s.m. contact opnemen.

Interesse

Heeft u interesse om uw oud metaal Klaaswaal in te leveren bij Metaalrecycling C. Kooijman en daar de beste prijzen voor terug te krijgen? Of wilt u de actuele metaalprijzen weten, meer informatie krijgen over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen neem dan via het contactformulier contact met ons op. Wij zullen na het ontvangen van het formulier binnenkort contact met u opnemen. Ook kunt u altijd mailen of bellen.  

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)