Oud RVS prijs

Heeft u nog wat oud RVS, ofwel roestvrij staal, liggen? Dan is het zonde om hier niks mee te doen. U kunt het immers inleveren tegen een goede prijs! Voor een uitgebreide service op het gebied van metaalafval inleveren bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres. Als u uw metaalafval bij ons inlevert, krijgt u de beste oud RVS prijs van ons terug! Metaalrecycling C. Kooijman B.V. staat voor snelle, zorgvuldige en klantvriendelijke afhandeling, dus kom uw RVS vandaag nog inleveren!

Waarom uw RVS naar de metaalrecycling brengen?

Ten eerste is het recyclen van metaalafval natuurlijk goed voor het milieu. Een vakkundige recycling zorgt ervoor dat uitputting van RVS voorkomen wordt. Daarnaast ontstaat er minder metaalafval en draagt het bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Voor uzelf is het natuurlijk fijn als u van uw metaalafval af bent én dat u er ook nog eens een vergoeding voor ontvangt! De oud RVS prijs wordt dagelijks bepaald aan de hand van de London Metal Exchange (LME) koers. Hierdoor kan Metaalrecycling C. Kooijman B.V. u altijd de meest actuele en eerlijke prijs geven voor uw metaalafval. Bekijk de actuele prijzen hier.

U kunt tijdens openingstijden altijd bij ons langskomen om uw oude RVS in te leveren. Gaat het over grote hoeveelheden RVS? Kies er dan voor om het RVS bij u op te laten halen. Of wij kunnen u voorzien van bijvoorbeeld een containerservice, om grote hoeveelheden bij u op te halen. Alles om het voor u makkelijk te maken! Onze medewerkers lossen en sorteren het oude RVS, vervolgens wordt het gewogen om onder andere de juiste oud RVS prijs te bepalen.

De beste oud RVS prijs vindt u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Kies ervoor om een steentje bij te dragen aan het milieu en lever uw oude RVS in bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Meer informatie of vragen? Of benieuwd naar de actuele prijzen? Neem contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk.

RVS inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)