Oude aluminium velgen inleveren

Heeft u nog oude aluminium velgen liggen, waar u niks meedoet? Kom uw oude aluminium velgen inleveren tegen een vergoeding bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Op deze manier bent u snel en gemakkelijk van uw oude velgen af. Om het nog makkelijker te maken, komen wij zelfs grote hoeveelheden oude aluminium velgen bij u ophalen of kunnen wij containers neerzetten. Uiteraard kunt u ook zelf bij ons langskomen op locatie tijdens openingstijden, u hoeft geen afspraak te maken. Wij zorgen ervoor dat de ingeleverde metalen snel worden gewogen en wij u direct kunnen uitbetalen, waardoor het hele traject snel verloopt en het u niet veel tijd kost.

Recyclen tegen een vergoeding

Aluminium is, naast staal, een van de meest gebruikte metalen in onze maatschappij. Zo zijn bijvoorbeeld de velgen van personenwagens gemaakt van aluminium. Dat betekent dat er ook veel afval is. Deze oude aluminium velgen zijn voor u misschien rotzooi, maar voor aluminiumsmelterijen zijn deze velgen een waardevolle grondstof. Door het omsmelten van de velgen wordt het mogelijk gemaakt om er weer nieuwe producten van te maken.

Het grote voordeel van recycling is dus dat u bijdraagt aan het milieu. Na het inleveren van uw aluminiumafval wordt het ingeleverde aluminium wordt gesorteerd, om problemen bij het smelten te voorkomen. Is het oude aluminium klaar voor de aluminiumsmelterij? Dan wordt daar het oude aluminium omgesmolten, zodat er weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden.

Natuurlijk krijgt u voor uw oude velgen een vergoeding. Dit bedrag is afhankelijk van de internationale vraag-en-aanbod en kan dus per dag verschillen. Bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. heeft u gegarandeerd een eerlijke en actuele prijs voor uw ingeleverde aluminium velgen.

Kom uw oude aluminium velgen inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Heeft u nog vragen over het inleveren van uw oude aluminium velgen? Heeft u interesse in onze diensten? Bent u benieuwd wat uw velgen op dit moment waard zijn? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon! Wij helpen u graag snel verder.

Oude aluminium velgen inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)