Oude elektromotoren inleveren

Heeft u nog wat oude elektromotoren waar u niets meer mee gaat doen? Kies dan voor oude elektromotoren inleveren op de werf van Metaalrecycling C. Kooijman B.V. in Rotterdam! Dit is goed voor het milieu en u kunt er ook nog eens wat mee verdienen.

Zo ontvangt u de beste prijs

Een elektromotor is een machine die elektrische energie omzet in mechanische energie. Elektromotoren bevinden zich overal om ons heen, van huishoudelijke apparaten zoals uw wasmachine of computer tot in zware industriële processen. Het recyclen van een elektromotor is van groot belang. Grondstoffen worden namelijk steeds schaarser, terwijl het verbruik door de consument stijgt. Recyclen is een goede en duurzame oplossing en daarnaast ook een noodzaak om aan de vraag van de consument te blijven voldoen.

Daarom is oude elektromotoren inleveren van groot belang! Wanneer u uw elektromotoren gaat inleveren, wilt u er natuurlijk ook wel wat aan verdienen. De prijs die u ontvangt is afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koersen. Door deze koersen kunnen wij u een goede prijs en bovenal eerlijke geven voor uw elektromotoren. Benieuwd naar wat u vandaag kunt krijgen voor uw partij metaal? Bekijk hier onze actuele metaalprijzen.

Een paar elektromotoren kunt u zelf komen inleveren op onze werf tijdens de openingstijden. Heeft u een grotere partij? Ook grotere partijen oude elektromotoren inleveren is mogelijk bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.. Deze komen we kosteloos bij u ophalen! Heeft u vaker grotere partijen metaalafval om te verkopen? Laat dan een container plaatsen, waarin u uw metaalafval makkelijk kunt dumpen. Service staat bij ons voorop!

Meer informatie over oude elektromotoren inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.?

Wij zijn erg blij met uw oude elektromotoren! Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35 voor koper inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.. Hopelijk zien we u snel!

Elektromotoren inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)