Oude elektromotoren prijs

Een elektromotor is een machine die elektrische energie omzet in mechanische energie. Elektromotoren bevinden zich overal om ons heen, van huishoudelijke apparaten zoals uw wasmachine of computer tot in zware industriële processen. Heeft u nog wat oude elektromotoren waar u niets meer mee gaat doen? Kom ze dan inleveren op de werf van Metaalrecycling C. Kooijman B.V. in Rotterdam en ontvang de beste oude elektromotoren prijs!

Zo ontvangt u de beste prijs

Het recyclen van een elektromotor is van groot belang. Grondstoffen worden namelijk steeds schaarser, terwijl het verbruik door de consument stijgt. Recyclen is een goede en duurzame oplossing en daarnaast ook een noodzaak om aan de vraag van de consument te blijven voldoen.

Daarom is het inleveren van uw oude elektromotoren van groot belang! Wanneer u uw elektromotoren gaat inleveren, wilt u er natuurlijk ook wel wat aan verdienen. De oude elektromotoren prijs die u ontvangt is afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koersen. Door deze koersen kunnen wij u een goede prijs en bovenal eerlijke geven voor uw elektromotoren. Benieuwd naar wat u vandaag kunt krijgen voor uw partij metaal? Bekijk hier onze actuele metaalprijzen.

Een paar elektromotoren kunt u zelf komen inleveren op onze werf tijdens de openingstijden. Heeft u een grotere partij? Ook grotere partijen oude elektromotoren inleveren is mogelijk bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.. Deze komen we kosteloos bij u ophalen! Ook dan ontvangt u natuurlijk de beste oude elektromotoren prijs.

De beste oude elektromotoren prijs ontvangt u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Voor de beste prijs voor uw oude elektromotoren bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! Benieuwd naar de actuele prijzen of heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35 voor koper inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.. Hopelijk zien we u snel!

Elektromotoren inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)