Oude grondkabels inleveren

Grondkabels moeten weleens vervangen worden. Maar oude grondkabels kunnen nog prima worden gerecycled, zodat ze weer voor iets anders kunnen worden gebruikt. Voor een uitgebreide service op het gebied van oude grondkabels inleveren bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres. Wij staan voor een snelle, zorgvuldige en klantvriendelijke afhandeling van al uw metaalafval, dus ook van uw oude kabels!

Zo levert u de oude grondkabels in

Grondkabel bevat vaak een soort mantel die de kabel zelf beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals regen. Binnen deze mantel kan de kabel zelf van koper of van aluminium zijn; dit zijn namelijk goed geleidende materialen. Daarnaast zijn deze materialen ook nog eens goed te recyclen, waardoor oude grondkabels inleveren loont!

De prijs die u ontvangt voor oude kabels inleveren (met of zonder pvc-manteling) wordt dagelijks bepaald door middel van de London Metal Exchange (LME) koers. Deze koers is gebaseerd op de marktwerking: op vraag en aanbod van oude grondkabels dus. Hierdoor kan Metaalrecycling C. Kooijman B.V. u altijd de meest actuele en eerlijke prijs geven voor de oude grondkabels. Bekijk de actuele prijzen hier. Let wel: de prijzen zijn altijd onder voorbehoud.

De kans bestaat dat de partij grondkabels redelijk groot is, waardoor zelf oude grondkabels inleveren moeilijk kan zijn. Geen zorgen! Kies er dan voor om de grondkabels op te laten halen. Onze medewerkers lossen en sorteren de kabels, waarna het vervolgens wordt gewogen om de juiste prijs te bepalen. Daarna gaat het recycling proces van start.

Oude grondkabels inleveren doet u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Kies ervoor om een steentje bij te dragen aan het milieu en lever oude grondkabels in bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Meer informatie of vragen? Of benieuwd naar de actuele prijzen? Neem contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk.

Elektriciteitskabel inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)