Oude grondkabels prijs

Grondkabels moeten weleens vervangen worden, maar kunnen vaak nog prima worden gerecycled zodat ze weer voor iets anders kunnen worden gebruikt. Voor een uitgebreide service op het gebied van oude grondkabels bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! Wij zorgen voor een snelle, zorgvuldige en klantvriendelijke afhandeling van al uw metaalafval, en daar ontvangt u dan ook de beste oude grondkabels prijs voor.

Onze prijzen

Grondkabel bevat vaak een soort mantel die de kabel zelf beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals regen. Binnen deze mantel kan de kabel zelf van koper of van aluminium zijn; dit zijn namelijk goed geleidende materialen. Daarnaast zijn deze materialen ook nog eens goed te recyclen, waardoor oude grondkabels inleveren loont!

De oude grondkabels prijs die u ontvangt voor het inleveren ervan wordt dagelijks bepaald door middel van de London Metal Exchange (LME) koers. Hierdoor kan Metaalrecycling C. Kooijman B.V. u altijd de meest actuele en eerlijke prijs geven voor uw oude kabels. Bekijk de actuele prijzen hier. Heeft u vaak metaalafval dat u wilt komen inleveren? Download dan de metaalprijzen app van Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Zo heeft u altijd de meest actuele prijzen binnen handbereik. De app is beschikbaar in zowel de Google Play store als de App Store.

U kunt tijdens onze openingstijden altijd bij ons langskomen voor oude kabels inleveren. Heeft u nog andere materialen die u wilt inleveren en die wij aannemen? Ook die metalen zijn natuurlijk welkom! Gaat het over grote hoeveelheden kabels? Kies er dan voor om de kabels bij u op te laten halen.

Ontvang de beste oude grondkabels prijs bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Kortom: lever uw oude kabels in bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. en ontvang de beste oude grondkabels prijs! Meer informatie of vragen? Of benieuwd naar de actuele prijzen? Neem contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk.

Elektriciteitskabel inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)