Oude kabels inleveren

Heeft u nog een aantal oude kabels liggen waar u verder niks mee doet? Als deze toch alleen maar in de weg liggen, waarom levert u ze dan niet in bij een metaalrecycling die voor een vakkundige en milieuvriendelijke recycling kan zorgen? Voor een uitgebreide service op het gebied van oude kabels inleveren bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres. Wij staan voor een snelle, zorgvuldige en klantvriendelijke afhandeling van al uw metaalafval, dus ook van uw oude kabels!

Het inleverproces

U heeft waarschijnlijk wel een aantal oude kabels liggen waar u niets meer mee doet. Ontzettend veel huishoudelijke apparaten bevatten namelijk wel een of andere kabel, met of zonder pvc-omhulsel. Voorbeelden van zulke oude kabels zijn 4 of 5 aderige koperkabels, dikke koperkabels, pelkabels, installatiekabels en andere installatiedraden. Grote kans dus dat u uw oude kabels ook bij ons kunt inleveren!

De prijs die u ontvangt voor oude kabels inleveren (met of zonder pvc-manteling) wordt dagelijks bepaald door middel van de London Metal Exchange (LME) koers. Hierdoor kan Metaalrecycling C. Kooijman B.V. u altijd de meest actuele en eerlijke prijs geven voor uw oude kabels. Bekijk de actuele prijzen hier.

U kunt tijdens onze openingstijden altijd bij ons langskomen voor oude kabels inleveren. Heeft u nog andere materialen die u wilt inleveren en die wij aannemen? Ook die metalen zijn natuurlijk welkom! Gaat het over grote hoeveelheden kabels? Kies er dan voor om de kabels bij u op te laten halen. Onze medewerkers lossen en sorteren de kabels, waarna het vervolgens wordt gewogen om de juiste prijs te bepalen. Daarna gaat het recycling proces van start.

Kom nu uw oude kabels inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Kies ervoor om een steentje bij te dragen aan het milieu en lever uw oude kabels in bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Meer informatie of vragen? Of benieuwd naar de actuele prijzen? Neem contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk.

Oude kabels inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)