Prijs messing

Heeft u nog een partij oud messing liggen waarvan u niet weet wat u ermee kan doen? Het antwoord: lever het in bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Smelterijen maken het mogelijk om er nieuwe producten van te maken. Wanneer u uw metaalafval bij ons inlevert, bent u verzekerd van een eerlijke en goede prijs messing. Die prijs is afhankelijk van de London Metal Exchange (LME) koers, die dagelijks wisselt. Bekijk de huidige prijs messing hier.

Altijd een goede restwaarde voor uw messing

Messing, ook wel geel koper genoemd, vindt vooral plaats in het sanitair, denk aan waterkranen, bad- en douchekranen, fittingen en pijpjes. Messing is een metaalsoort die goed recyclebaar is en het heeft een goede restwaarde. Naast het feit dat inleveren van messing leuk is voor uw eigen portemonnee, helpt u ook mee aan het milieu en beperkt u de schaarste van de grondstof.

Wij staan voor eerlijke prijzen en snelle afhandeling van het traject. Daarnaast is klantvriendelijkheid van belang, want de klant is koning! Wij nemen uw eisen en wensen mee in ons traject, dus lever uw messing bij ons in! Heeft u een grote partij messing die u wel wilt inleveren, maar bent u zelf niet in staat om dit te doen? Geen zorgen! Ook dan staan wij voor u klaar. Wij komen deze partij namelijk gratis bij u ophalen. Heeft u vaker een grote partij? Dan kunnen wij gratis voor u een container plaatsen. Ook dan krijgt u de beste prijs messing!

Ook een goede prijs messing krijgen voor uw metaalafval?

Dat kan bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Voor een specifieke prijsopgave, vragen of meer informatie neemt u contact met ons op. Vul het contactformulier in, bel ons of stuur een mailtje. Onze medewerkers gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag om de actuele prijs te onderzoeken en uw vragen te beantwoorden.

Geelkoper prijs

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)