PVC kabel inleveren

Heeft u nog een aantal oude PVC kabels liggen waar u verder niks mee doet? Voor een uitgebreide service op het gebied van PVC kabel inleveren bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres. Wij staan voor een snelle, zorgvuldige en klantvriendelijke afhandeling van al uw metaalafval, dus ook van uw oude kabels!

Het inleverproces

U heeft waarschijnlijk wel een aantal oude kabels liggen waar u niets meer mee doet. Ontzettend veel huishoudelijke apparaten bevatten namelijk wel een of andere kabel met pvc-omhulsel. Grote kans dus dat u uw oude kabels ook bij ons kunt inleveren! De prijs die u ontvangt voor uw PVC kabel inleveren wordt dagelijks bepaald door middel van de London Metal Exchange (LME) koers. Deze prijs hangt dus af van de vraag en het aanbod dat er is op de metaalmarkt qua PVC kabels. Doordat wij ons aan deze koersen houden, kan Metaalrecycling C. Kooijman B.V. u altijd de meest actuele en eerlijke prijs geven voor uw oude PVC kabels. Bekijk de actuele prijzen hier.

U kunt tijdens onze openingstijden altijd bij ons langskomen voor uw PVC kabel inleveren. Heeft u nog andere materialen die u wilt inleveren en die wij aannemen? Ook die metalen en kabels zijn natuurlijk welkom! Gaat het over grote hoeveelheden kabels? Kies er dan voor om de kabels bij u op te laten halen. Onze medewerkers lossen en sorteren de kabels, waarna het vervolgens wordt gewogen om de juiste prijs te bepalen. Daarna gaat het recycling proces van start.

Kom nu uw PVC kabel inleveren bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Kies ervoor om een steentje bij te dragen aan het milieu en lever uw PVC kabels in bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Meer informatie of vragen of benieuwd naar de actuele prijzen? Neem contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk.

Elektriciteitskabel inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)