PVC kabel prijs

Voor een uitgebreide service op het gebied van metaalrecycling bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres. Wij staan voor een snelle, zorgvuldige en klantvriendelijke afhandeling van al uw metaalafval, dus ook van uw oude kabels! Bij ons ontvangt u de beste, meest actuele en eerlijke PVC kabel prijs. Kom dus snel langs op onze werf in Rotterdam!

Het proces

U heeft waarschijnlijk wel een aantal oude kabels liggen waar u niets meer mee doet. Ontzettend veel huishoudelijke apparaten bevatten namelijk wel een of andere kabel met pvc-omhulsel. Grote kans dus dat u uw oude kabels ook bij ons kunt inleveren!

De PVC kabel prijs die u ontvangt wordt dagelijks bepaald door middel van de London Metal Exchange (LME) koers. Deze prijs hangt dus af van de vraag en het aanbod dat er is op de metaalmarkt qua PVC kabels. Doordat wij ons aan deze koersen houden, kan Metaalrecycling C. Kooijman B.V. u altijd de meest actuele en eerlijke PVC kabel prijs geven. Bekijk de actuele prijzen hier. Heeft u vaak metaalafval dat u wilt komen inleveren? Download dan de metaalprijzen app van Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Zo heeft u altijd de meest actuele prijzen binnen handbereik. De app is beschikbaar in zowel de Google Play store als de App Store.

U kunt tijdens onze openingstijden altijd bij ons langskomen voor uw PVC kabel inleveren. Heeft u nog andere materialen die u wilt inleveren en die wij aannemen? Ook die metalen en kabels zijn natuurlijk welkom! Gaat het over grote hoeveelheden kabels? Kies er dan voor om de kabels bij u op te laten halen. Zo maken we het u zo gemakkelijk mogelijk!

De beste PVC kabel prijs vindt u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Kies ervoor om een steentje bij te dragen aan het milieu en lever uw PVC kabels in bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Meer informatie of vragen of benieuwd naar de actuele prijzen? Neem contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk.

Elektriciteitskabel inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)