RVS inleveren

RVS, ofwel roestvrij staal, inleveren tegen een goede prijs? Dan bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. op het juiste adres. Gaat het over grote hoeveelheden RVS? Kies er dan voor, om het RVS bij u op te laten halen. Met kleine hoeveelheden roestvrij staal kunt u altijd langskomen tijdens onze openingstijden, een afspraak maken is daarvoor niet nodig. Metaalrecycling C. Kooijman B.V. staat voor snelle, zorgvuldige en klantvriendelijke afhandeling.

Voordelen van het recyclen van RVS

RVS inleveren brengt verschillende voordelen met zich mee, onder andere bent u van uw RVS afval af en u krijgt er een kleine vergoeding voor terug. Daarnaast is recyclen van oude metalen beter voor het milieu, omdat een vakkundige recycling door Metaalrecycling C. Kooijman B.V., voorkomt uitputting van RVS, gaat de groei van afval tegen en draagt bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Kortom lever uw roestvrij staal in en kies voor recycling!

RVS inleveren

U kunt tijdens openingstijden bij ons langskomen om uw oude RVS in te leveren of wij kunnen u voorzien van bijvoorbeeld een containerservice, om grote hoeveelheden bij u op te halen. Alles om het voor u makkelijk te maken. Onze medewerkers lossen en sorteren het oude RVS, vervolgens wordt het gewogen om onder andere de juiste prijs voor uw oude RVS te bepalen. Wij gaan te alle tijden eerlijk te werk, dus wij kunnen u verzekeren van een goede en eerlijke prijs voor het inleveren van uw oude RVS.

Snelle en uitgebreide service

Gooi het RVS niet weg, maar kies ervoor om een steentje bij te dragen aan het milieu en lever uw oude RVS dus in. Metaalrecycling c. Kooijman voorziet u van snelle en uitgebreide service! Meer informatie of vragen? Of benieuwd naar de actuele prijzen? Neem contact op met Metaalrecycling C. Kooijman B.V. en wij helpen u zo snel mogelijk.

RVS inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)