Schroot

Bent u op zoek naar een recyclingbedrijf waar u al uw metaalafval kunt inwisselen tegen een leuke vergoeding? Dan bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! Metaalrecycling C. Kooijman B.V. is dè specialist in verwerking van schroot (zowel ferroschroot als non-ferroschroot) en geeft hier ook nog eens de beste prijzen voor terug. Goed voor het milieu én goed voor de portemonnee!

Hoe levert u uw metaalafval in?

Metaalrecycling C. Kooijman B.V. staat voor u klaar als uw partner op het gebied van metaal recycling van allerlei soorten schroot. Of het nu om ferroschroot (vooral ijzer) gaat of non-ferroschroot (koper, aluminium, zink en lood), wij zijn er blij mee! Bent u een particulier en heeft u een kleine partij metaalafval die geschikt is voor metaal recycling? Dan kunt u deze komen langsbrengen op onze werf in Rotterdam. Let wel dat als u koper wilt inleveren, u een geldig legitimatiebewijs moet kunnen tonen. Heeft u een grotere partij of bent u een zakelijke klant? Voor die recycling kunnen wij uw metaalafval voor u ophalen of plaatsen we een container. Neem contact met ons op voor meer informatie!

De prijzen die voor uw metaalafval kan worden gegeven, verandert met de dag. Dit komt doordat de prijs afhankelijk is van vraag en aanbod. Metaalrecycling C. Kooijman B.V. houdt elke dag de London Metal Exchange koers (LME) bij en proberen u dan ook de beste prijs te geven voor al het schroot dat u wil komen inleveren. Onze prijzen zijn altijd actueel: bekijk deze hier! De getoonde prijzen zijn altijd onder voorbehoud.

Lever uw schroot in bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Heeft u dus nog wat metaalafval liggen waar u toch niets meer mee doet? Lever het dan in bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.! Of wilt u de actuele metaalprijzen weten, meer informatie krijgen over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan via het contactformulier contact met ons op. Wij helpen u graag!

Schroot

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)