Schroothandel

Heeft u nog wat metaalafval liggen waar u verder niks meer mee doet? Lever het dan in bij een schroothandel! Dat is goed voor het milieu, u maakt smelterijen er erg blij mee én u kunt er ook nog eens wat mee verdienen! Voor de beste metaalrecycling in Rotterdam en omstreken bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in verwerking van allerlei soorten metalen en geven hier ook nog eens de beste prijzen voor terug.

Service van A tot Z vindt u bij onze schroothandel

Metaalrecycling C. Kooijman B.V. staat voor u klaar als uw schroothandel op het gebied van metaalrecycling. De prijzen die voor de verschillende metalen worden gegeven veranderen met de dag. Dit komt doordat de prijs afhankelijk is van vraag en aanbod, zoals gereflecteerd in de London Metal Exchange koers (LME). Hierdoor kunnen wij u altijd de meest actuele en eerlijke prijs geven voor uw metaalafval. De prijzen van vandaag kunt u hier bekijken. Let wel: de getoonde prijzen zijn altijd onder voorbehoud.

Kleine partijen metaalafval kunt u gewoon bij onze schroothandel in Rotterdam langsbrengen. Heeft u een grotere partij of bent u een zakelijke klant? Dan komen we uw metaalafval gratis en voor niets bij u ophalen!  Als u vaak met veel oud metaal zit, kunnen wij ook een container voor u plaatsen. Dit doen wij op elke locatie in Zuid-Holland. Deze containers worden, als deze bijvoorbeeld vol zitten met metaalafval, op verzoek van de klant omgeruild of ingenomen. Wel zo handig!

Interesse in de diensten van Metaalrecycling C. Kooijman B.V.

Heeft u interesse in metaal recycling om uw oude metalen in te leveren en daar de beste prijzen voor terug te krijgen? Of wilt u de actuele metaalprijzen weten, meer informatie krijgen over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan via het contactformulier contact met ons op. Wij helpen u graag!

Schroothandel

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)