Schrootprijzen

Bent u op zoek naar een recyclingbedrijf waar u al uw metaalafval kunt inwisselen tegen een leuke vergoeding? Dan bent u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. aan het juiste adres! Metaalrecycling C. Kooijman B.V. is dè specialist in verwerking van metaalafval (zowel ferroschroot als non-ferroschroot) en geeft hier ook nog eens de beste schrootprijzen voor terug.

De beste schrootprijzen vindt u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Metaalrecycling C. Kooijman B.V. staat voor u klaar als uw partner op het gebied van metaalrecycling van bijvoorbeeld non-ferroschroot, zoals koper, aluminium, zink en lood, maar ook ferroschroot (ijzermetalen) zijn welkom. Deze soorten metaal zijn allemaal zeer geschikt om te recyclen, wat goed is voor het milieu en duurzaamheid. Ze kunnen worden omgesmolten door smelterijen en kunnen zo worden hergebruikt.

De schrootprijzen veranderen elke dag. Dit komt omdat de prijs van schroot afhankelijk is van vraag en aanbod ernaar. Metaalrecycling C. Kooijman B.V. houdt elke dag de London Metal Exchange koers (LME) bij en proberen u dan ook de beste prijs te geven voor uw schroot. Onze prijzen zijn up-to-date en deze kunt u hier bekijken. Heeft u vaker een partij metaalafval? Dan kunt u makkelijk zien wat uw schroot waard is per dag in onze metaalprijzen app. Download dus nu de metaalprijzen app van Metaalrecycling C. Kooijman B.V. in de Google Play store of de App Store!

Lever uw schroot vandaag nog in!

Heeft u dus nog wat metaalafval liggen waar u toch niets meer mee doet? Lever het dan in bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. en ontvang de beste schrootprijzen! Heeft u een grotere partij of bent u een zakelijke klant? Voor die recycling kunnen wij uw metaalafval voor u ophalen of plaatsen we een container. Wilt u meer informatie krijgen over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan via het contactformulier contact met ons op. Wij helpen u graag!

Schrootprijzen

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)