Waarde oud ijzer

Zo’n hoop ijzer achter uw woning of bedrijfspand is nu niet bepaald een lust voor het oog. Daarnaast is het ook zonde, want uw oud ijzer kan nog best wel eens wat waard zijn! Bent u benieuwd naar wat uw partij oud ijzer waard is? Bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. kunt u eenvoudig zien wat de waarde oud ijzer is van die dag. Gunstig? Kom dan snel bij ons langs!

Van roestende schroothoop naar smelterij

Wij kopen dagelijks oud ijzer in van zowel particulieren als zakelijke klanten. Hierbij hanteren wij de prijzen die worden opgegeven door de London Metal Exchange (LME) koersen. Deze koersen veranderen met de dag, dus misschien loont het wel om vandaag naar onze werkplaats te brengen in Rotterdam en de beste waarde oud ijzer te ontvangen! Benieuwd? Kijk hier voor de actuele metaalprijzen.

De waarde oud ijzer wordt berekend op basis van het gewicht van de partij die u bij ons langsbrengt of die wij bij u op komen halen. Het bedrag wordt dan meteen ter plekke (contant) aan u meegegeven. Heeft u een grote partij oud ijzer? Dan komen we deze partij gratis en voor niets bij u ophalen. Heeft u met regelmaat een grote partij oud ijzer dat geschikt is voor de inkoop? Laat dan een container plaatsen, waar u uw metaalafval makkelijk in kunt dumpen. Wanneer de container vol zit, komen we deze leeghalen en ophalen.

Kom uw waarde oud ijzer claimen bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

Heeft u nog wat oud ijzer liggen, en weet u niet wat u ermee moet doen? Wij zijn er erg blij mee en betalen u graag de waarde oud ijzer uit! Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of geef ons een belletje op 010 – 485 31 35. Hopelijk zien we u snel!

Waarde oud ijzer

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)