Zink inleveren

Heeft u thuis oud zink liggen waar u niks mee doet? Lever zink afval dan in en verkoop het aan Metaalrecycling C. Kooijman B.V.. Wij verwerken het oude zink op de meest duurzame en milieuvriendelijke manier. Voor het inleveren van zink draagt u bij aan het milieu en u krijgt er een geldbedrag voor terug.

De beste zinkprijs vindt u bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V.!

De prijs voor zink wisselt elke dag, door de markt van vraag-en-aanbod. Is de vraag groot? Dan stijgen de prijzen. Is de vraag klein? Dan zullen de prijzen niet hoog zijn. Door de schaarste van onder andere zink, zijn de prijzen de laatste jaren flink gestegen, de vraag naar deze grondstof is dus groot. Kortom, kies ervoor om uw zink afval in te leveren en het te recyclen, zodat het nog eens gebruikt kan worden en ontvang een leuk zakcentje!

100% recycling

Het zink dat ingeleverd wordt bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. wordt eerst beoordeeld. Er wordt gekeken of het zink in zijn geheel nog te hergebruiken is of dat het omgesmolten moet worden. Hierbij wordt er dus geoordeeld of het wel of niet mogelijk is om het oude zink te hergebruiken is. Bij Metaalrecycling C. Kooijman B.V. beschikken de medewerkers over kennis en het juiste materieel is aanwezig, om het hele traject te laten verlopen volgens de laatste en hoogste milieu eisen. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het lijstje!

Kies voor Metaalrecycling C. Kooijman B.V. voor zink inleveren

Wij zijn zowel beschikbaar voor de particuliere klant, als voor de zakelijke markt. Of het u een grote hoeveelheid is of een kleine hoeveelheid: voor elke mate van recycling van oud zink bent u bij ons op het juiste adres. Neem contact op met Metaalrecycling C. Kooijman B.V. voor meer informatie of eventuele vragen. U kunt ons bellen op +31(0)10 485 31 35 of stuur een mailtje naar info@metaalrecyclingckooijman.nl.

Zink inleveren

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)